top of page

Операция "Плюшено мече" се проведе отново!

За втора поредна година се организира фондонабирателна кампания. Отново към Операция "Плюшено мече" бяха избрани центрове за социално слаби деца и възрастни, чиито нужди бяха изпълнени. Събрани бяха приблизително 1500 лв, за което благодарим на ученици, родители, учители и персонал на училището.

Средствата бяха разпределени към Защитено жилище за възрастни, с. Подгумер. Бяха закупени консумативи от първа необходимост. Втори път посещаваме дома, нагостиха ни, разведоха ни и в детайли обясниха за реда там. Похвалиха се с ръчно изработената украса и нетърпение за наближаващите дни.

На 22.12 посетихме и Жилище от семеен тип "Ръка за ръка", Горна баня, където настроението беше също толкова топло, любезен, благодарение на всеотдайния персонал. Подредихме подаръчетата под елхата, където ще дочакат дечицата, за да ги отворят.

В съвместна кампания с клуба на Български младежки червен кръст в ПЧМГ бяха събрани играчки, които да отидат към Специализирано училище за ученици в увреден слух "Проф. Дечо Денев". Закупихме и училищни пособия и материали за творческата изява на децата. Подаръците бяха грижливо опаковани от доброволците.

Няма подходящи думи, с които да опишем радостта, която се лееше от хората в домовете. Искрено удоволствие бяха посещенията за тях и за нас. Кампанията бе организирана от Михаела Малинова, Никол Радонова и Мира Стоилова Искаме да изкажем благодарност към центровете, които приветстваха идеята. Благодарим на всички включили се в кампанията ни и сме искрено благодарни на всеки един, решил да даде частичка от себе си, за да помогне за направата на нечия Коледа, незабравима. С много хубави спомени завършваме тазгодишната благотворителна кампания.

Весели празници!

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page